GARDEREN - Skippy-Rent leverde recent alle pagodetenten voor de drukbezochte Winterfair bij de Beeldentuin in Garderen. Ook de stroomvoorzieningen, de verlichting en verwarming van de tenten werd verzorgd door Skippy-Rent. 

De Winterfair laat langvervlogen tijden herleven in Garderen. Het uiterst professionele evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit heel Nederland. Zij ontmoeten personages uit de boeken van Charles Dickens, snuffelen langs 70 tenten, kramen en stands met inspirerende producten en genieten van optredens van koren en muzikanten.

,,Als je zoiets organiseert, moet je mensen om je heen hebben die voor je klaarstaan. Daar kan ik van op aan bij Skippy-Rent. Ze bouwen op tijd op en af. Die jongens werken hard door zonder te klagen, zelfs als het noodweer is. En als ik aankom bij Skippy-Rent omdat ik iets nodig heb, dan is het snel inladen en weer weg”, vertelt Adri van Ee van de Beeldentuin.

Waarom de Winterfair zo’n succes is? ,,In de eerste week van december zijn er weinig evenementen, omdat het Sinterklaastijd is. Maar er zijn dan genoeg mensen die er op uit willen. Verder zijn wij geen kerstmarkt, maar een winterfair met veel uitstraling. Dat spreekt aan.”

skippy-rent.nl