KOOTWIJKERBROEK - Van de Pol Hout en Bouwmaterialen houdt op 17, 18 en 19 november de Bouw Infodagen, een evenement dat eens in de vijf jaar wordt georganiseerd.

De beurs op het eigen terrein aan de Harskamperweg in Kootwijkerbroek wordt elke vijf jaar gehouden met het doel om zakelijke en particuliere relaties te inspireren rond het thema bouwen.

Op donderdag de 17de is er een relatiemiddag voor genodigden. De officiële opening wordt gedaan door Jan Dirk van de Pol en burgemeester Asje van Dijk. Aansluitend is er een inspiratiesessie met Herman Zondag over het thema 'talent'. Na een diner gaan de Bouw Infodagen om 18.00 uur van start.

Op vrijdag 18 november is het beursterrein te bezoeken voor alle genodigden. Meer dan vijftig leveranciers uit de bouwbranche zijn aanwezig om (nieuwe) producten en diensten te presenteren. Daarnaast is er alle gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Entertainment

Op zaterdag 19 november is de beurs te bezoeken voor alle belangstellenden en dus ook voor de niet-zakelijke doelgroep. De beurs is die dag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Er is allerlei entertainment voor de kinderen en er zijn mooie prijzen te winnen zoals een iPad.

Van de Pol Hout en Bouwmaterialen is een sterk groeiende onderneming. Vlak voor de Bouw Infodagen wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw magazijn.

www.vandepol.info