BARNEVELD - Schuiteman Accountants & Adviseurs houdt op donderdag 26 november in Nijkerk een workshop speciaal voor verenigingen en stichtingen.

De workshop gaat over het structureren van een donateursadministratie en de risico’s van een onveilige geautomatiseerde omgeving. De bijeenkomst vindt plaats in de Schakel. Naast adviseurs van Schuiteman Accountants & Adviseurs zijn ook Tosch Automatisering en Cherry-T vertegenwoordigd.

Dennis van der Veer, specialist uit de branchegroep Non-Profit van Schuiteman licht toe: ,,Een bestuur van een vereniging of stichting heeft vandaag de dag te maken met veranderende omstandigheden, bijvoorbeeld afnemende aantallen donateurs, minder vrijwilligers en automatisering. Een trouwe achterban is niet meer vanzelfsprekend. Maar hoe kunnen zij dan hun inkomsten op peil houden om hun doelen te blijven verwezenlijken? En zijn hun systemen wel voldoende beveiligd zodat gegevens van donateurs, vrijwilligers of cliënten niet op straat komen te liggen? Dat zijn zoal de vragen die we tijdens de bijeenkomst willen beantwoorden.”

De deuren van de Schakel (Oranjelaan 10) gaan om 14.30 uur open. Vanaf 15.00 uur starten de presentaties van Dennis van der Veer (Highlights ANBI-nieuws), Ruben Verzijl van Cherry-T (Meten is weten: over een actuele donateursadministratie) en Sander Timmerman van Tosch Automatisering (Voorkomen is beter dan genezen: ‘Hackers, hoe een visitekaartje genoeg kan zijn’). De presentaties worden om 16.30 uur afgesloten met een borrel. Opgeven kan via evenement@schuiteman.com of www. schuiteman.com (via de button aan de rechterzijde).

Voor meer informatie of vragen: evenement@schuiteman.com of 0342 - 473 444.

schuiteman.com