BARNEVELD - Een groeiende economie, monetaire stabiliteit, geen handelsbelemmeringen, 0% belasting over winst en inkomen en een strategische ligging.

Dubai is dé handelshub voor Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in het Midden-Oosten, Azië of Noord-Afrika. In het afgelopen jaar begeleidde Visser & Visser vanuit haar kantoor in Dubai diverse (Barneveldse) ondernemers die hun vestiging openden in dit emiraat. Visser & Visser voorziet ook u graag van advies rondom het opzetten van een bedrijf in Dubai.

Voor buitenlandse ondernemers is het aantrekkelijk hun bedrijf op te richten binnen een van de freezones in Dubai, waar 100% buitenlands aandeelhouderschap is toegestaan en geen winstbelasting en inkomstenbelasting wordt  geheven. Daarnaast profiteren investeerders in deze  groeiende economie van concurrerende vastgoedprijzen, lage arbeidskosten en een goede infrastructuur.

Vorig jaar opende Visser & Visser de deuren van haar  vestiging in Dubai, onder de naam Watermill Consultants. De diensten van Watermill Consultants bestaan onder meer uit: begeleiding bij het opzetten van een bedrijf,  begeleiding bij bankzaken in Dubai en advisering rondom de structuur van het bedrijf.

Ondernemers die willen weten waarom deze hub ook voor hen de ‘place to be’ is als het gaat om internationaal zaken doen, kunnen mailen met dubai@visser-visser.nl

visser-visser.nl