BARNEVELD - Op de hoogte zijn wanneer de koffiebonen bijgevuld moeten worden en hoeveel kopjes koffie er op een werkdag doorheen gaan. Met de app Jura Smart Connect gaat een wereld aan informatie open voor de gebruiker of beheerder van een JURAkoffiemachine, verkrijgbaar bij Coffee@Work.

Je hoeft alleen maar op het scherm van je smartphone te kijken om te weten hoeveel – en welke – koffiespecialiteiten zijn bereid en welke onderhoudsprogramma’s zijn uitgevoerd. De koffiemachine is zo te allen tijde gereed voor gebruik. Deze gegevens zijn overigens niet alleen via de app beschikbaar, geeft Ronny Aarts van Coffee@ Work aan. ,, Ze kunnen ook per e-mail worden verstuurd naar ingestelde e-mailadressen. En om te garanderen dat de koffiemachine permanent klaar is voor gebruik, worden meldingen als ‘bonen bijvullen’ en ‘residubak legen’ altijd per e-mail verstuurd naar de personen die hiervoor verantwoordelijk zijn.’’

Coffee@Work is geautoriseerd Jura dealer voor zowel de zakelijke JURA’s als de JURA’s voor thuisgebruik. JURA , bekend van betrouwbare apparatuur, innovatieve technologieën en nieuwe designs is al jaren wereldleider op het gebied van volautomatische koffiemachines.

coffeeatwork.nl