BARNEVELD - Een derde van alle kopjes koffie die wordt gedronken op de werkvloer bevat melk. Het onderhoud van koffiemachines die met melk werken is vrij arbeidsintensief. Coffee@Work komt met een gebruiksvriendelijke en hygiënische noviteit die dit probleem oplost.

Met één druk op de knop melkschuim van constante baristakwaliteit. Dat kan met de Lattiz van Coffee@ Work. ,,Verse melkmodules, maar ook modules met poedermelk vergen mede door de bederfelijkheid van melk meer onderhoud dan koffiemachines zonder”, vertelt commercieel-directeur Peter Canta. ,,Dit is bij velen een bron van ergernis. De innovatieve milkfoamer Lattiz biedt de oplossing.”

De Lattiz is voorzien van energielabel A++ en is zeer gebruiksvriendelijk, vertelt Canta. ,,Via een bag-inboxsysteem gooi je alle producten die in aanraking zijn gekomen met zuivel in één keer weg. Het apparaat bespaart daarmee tijd en kosten van een schoonmaakbeurt. Eén bag-in-box is goed voor 140 melkvariaties en is 7 dagen ongekoeld houdbaar in de machine. Hiermee is het een duurzame en hygiënische oplossing voor het melkonderhoudsprobleem.”

Peter Canta omschrijft de Lattiz als een ware revolutie op het gebied van melkschuim en heeft hoge verwachtingen. ,,De ideale samenstelling van eiwit en vet resulteert niet alleen in een verrukkelijke smaak, maar ook in een aantrekkelijke presentatie in de vorm van een dikke, smeuïge schuimlaag, zonder luchtbellen. Een lust voor het oog!”

coffeeatwork.nl