Barneveld 13 juni 2023 - Coffee@Work viert dit jaar haar 25-jarige jubileum en maakt tevens bekend om in het najaar te gaan verhuizen. Het bedrijf is momenteel gevestigd in Barneveld en heeft daar 25 jaar lang haar thuisbasis gehad.

Om het jubileum te vieren en ruimte te maken voor verdere groei, gaat Coffee@Work dit jaar naar Ede. “We zijn ontzettend trots op het feit dat we 25 jaar lang als betrouwbare partner hebben kunnen fungeren voor onze klanten,” aldus directeur Ronny Aarts. “Het belang van duurzame koffie is alleen maar toegenomen. Daar zijn wij blij mee! Wij willen ons blijven inzetten voor een duurzame toekomst en daar hoort verantwoorde koffie ook bij.”


De verhuizing naar Ede is een grote stap voor Coffee@Work. “We hebben gezocht naar een nieuwe locatie die beter past bij onze visie en onze strategie voor de toekomst. Duurzaamheid is een belangrijk aspect geworden in de afgelopen 25 jaar en daarom zullen we bij de verhuizing naar Ede ook zeker aandacht besteden aan het verduurzamen van onze bedrijfsvoering,” zegt mededirecteur Peter Canta.

“Het nieuwe pand biedt meer ruimte voor het magazijn, de werkplaats en de showroom waar allerlei proefsessies georganiseerd gaan worden. Ook is er meer kantoorruimte beschikbaar, waardoor het team van medewerkers kan groeien en
nog beter kan samenwerken.”

“We zijn erg enthousiast over onze nieuwe locatie en we kijken er naar uit om onze klanten daar te kunnen ontvangen,” zegt Canta. “We blijven onverminderd streven naar persoonlijke service en het leveren van goede koffie op de werkvloer, en daar zijn we enorm trots op.” Het team van Coffee@Work kijkt ernaar uit om in oktober van dit jaar haar deuren te openen in Ede en haar klanten te blijven voorzien van heerlijke koffie.