BARNEVELD - Welke fiscale veranderingen staan u per 1 januari te wachten? En nog belangrijker: hoe gaat u 2016 zo fiscaal-vriendelijk mogelijk in? Laat u op 25 november in één uur bijpraten tijdens een bijeenkomst van Visser & Visser in het Schaffelaartheater.

Kort maar krachtig: wat kunnen ondernemers verwachten en wat moet er nog wel of juist niet gebeuren voor 1 januari? Tijdens de bijeenkomst ‘Fiscaal 2016 in 1 uur’ praat Visser & Visser ondernemers helemaal bij. Chris Dijkstra (foto), partner en belastingadviseur bij Visser & Visser en tevens verbonden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, geeft praktische handvatten en tips. Naast acties die voortkomen uit het belastingplan 2016 komen uiteraard ook de wetswijzigingen en actuele ontwikkelingen ten aanzien van de auto van de zaak, zelfstandige ondernemers en bedrijfsopvolging aan de orde.

,,Met een investering van één uur is ondernemend Barneveld weer helemaal up-to-date”, vertelt Jaap van Beek, vestigingsleider bij Visser & Visser Barneveld. ,,We organiseren deze bijeenkomst voor onze cliënten en relaties om ervoor te zorgen dat ze fiscale kansen kunnen pakken.” ‘Fiscaal 2016 in 1 uur’ vindt plaats op woensdag 25 november van 16.30-17.30 uur in het Schaffelaartheater te Barneveld. Na de bijeenkomst is er een netwerkborrel.

Aanmelden via www.visser-visser.nl/fiscaal2016.

visser-visser.nl