BARNEVELD - Steeds meer ondernemers kiezen voor een dashboard waarmee ze real time inzicht hebben in de prestaties van hun bedrijf én die meteen in de juiste richting kunnen bijsturen. Dat meldt Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs.

,,Bij kleinere ondernemingen richten we ons dan primair op het inzichtelijk maken van financiële indicatoren, zoals realisatie omzet, kosten en resultaat versus begroting. Ook kun je denken aan het inzichtelijk maken van de verwachte liquiditeit”, vertelt Jaap van Beek, vestigingsleider van Visser & Visser in Barneveld. ,,Bij grotere ondernemingen richten we in overleg met de ondernemer, geheel branche- en klantspecifiek, dashboards in met niet-financiële en meer operationele indicatoren.”

Recent is bijvoorbeeld voor een opleidingsinstituut dat veel online actief is, een dashboard ingericht waarin naast opleidingsresultaten ook de prestaties van de webshop weergegeven worden. En voor een groot hotel ontwikkelde Visser & Visser een interactief dashboard met horecaspecifieke prestatie-indicatoren, waaronder de bezettingsgraad, gemiddelde tarieven en boekingen.

Visser & Visser verzorgt op locatie demonstraties van het interactieve dashboard. ,,Daarbij gaan we vanuit een kennisintensieve insteek in op de mogelijkheden voor uw organisatie. Een afspraak maken kan via
jvanbeek@visser-visser.nl.”

visser-visser.nl