BARNEVELD - Procomm Partners BV behoort tot de vijftien meest toonaangevende leveranciers van promotionele producten en premiums in Nederland. 

Het Barneveldse bedrijf werd deze zomer genomineerd voor de Leverancier van het Jaar-award, een prestigieuze vakprijs van vakblad Promz en de branchevereniging PPP. Van de circa 1200 spelers in de branche waren er 15 genomineerd door een vakjury. Die beoordeelde de leveranciers onder meer op vakkennis, creativiteit, innovatie en financiële stabiliteit. Verder konden opdrachtgevers van de bedrijven stemmen.

,,De nominatie is een bevestiging van het feit dat we binnen tien jaar tijd zijn opgeklommen tot de top van ons vakgebied. Een beloning voor onze visie dat promotionele producten moeten renderen. Je geeft niet zomaar iets weg. Een promotioneel product, premium of kerstpakket moet passen bij je bedrijf en het doel wat je voor ogen hebt”, zegt directeur Joop van Veelen.

De award ging uiteindelijk naar Interimage uit Woerden, maar volgens Van Veelen gooide Procomm ook hoge ogen. ,,In de wandelgangen heb ik vernomen dat we in het linkerrijtje geëindigd zijn en dat we veel stemmen behaald hebben. Helaas blijft geheim wie op ons gestemd heeft, maar bij deze willen we iedereen bedanken die dat gedaan heeft!” ProComm levert promotionele artikelen aan middelgrote en grote bedrijven met een ‘behoorlijk budget’.

procomm.eu