BARNEVELD - ProComm Partners BV is in de race voor de Leverancier van het Jaar-award. Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste Nederlandse leverancier van promotionele producten en premiums.

,,We zijn zeer vereerd met deze nominatie’’, aldus Joop van Veelen. ,,Het is een erkenning voor de professionaliteit waarmee we ons vak uitoefenen en een bevestiging van het feit dat we binnen tien jaar tijd zijn opgeklommen tot de top van ons vakgebied in Nederland.”
De Leverancier van het Jaar-award is een initiatief van PromZ Magazine en wordt gedragen door branchevereniging PPP. De prijs wordt dit jaar voor de elfde keer uitgereikt. Een vakjury heeft vijftien bedrijven voor de prijs genomineerd. Dat gebeurde aan de hand van criteria als vakkennis, creativiteit, innovatie, zichtbaarheid in de markt, ondersteuning van de eindklant, financiële draagkracht, kwaliteit van de website en aandacht voor MVO.

Naast het oordeel van de vakjury speelt ook de mening van opdrachtgevers, relaties en het grote publiek een rol. Zij kunnen via promz.nl/leveranciervanhetjaar hun stem uitbrengen. Na de zomer wordt bekend wie de titel krijgt. Dat gebeurt tijdens de Leveranciersdagen 2015, het vakevenement voor de promotionele productenbranche.

procomm.eu