BARNEVELD - Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs heeft haar interactieve dashboard voor bedrijven verrijkt met nieuwe datakoppelingen. Ondernemers krijgen hierdoor meer inzicht in hun bedrijfsvoering en kunnen daar beter op sturen.

,,Denk aan een koppeling tussen de transportadministratie en de ontwikkeling van brandstofprijzen, waardoor transporteurs inzicht krijgen in het verbruik per voertuig. Of een koppeling tussen de werkplaatsadministratie en online voertuiggegevens van de RDW, waardoor verschillen in werkplaatsfacturatie per merk zichtbaar worden voor autobedrijven”, vertelt Jaap van Beek, vestigingsleider bij Visser & Visser in Barneveld. ,,Het optimaal benutten van data door slimme koppelingen te maken, zien we als een belangrijke toevoeging om ondernemers te helpen en bedrijven nog beter te laten presteren.”

Het interactieve dashboard van Visser & Visser verbindt gegevens uit financiële en operationele systemen en vertaalt ze in informatieve rapporten, grafieken en KPI’s. ,,Door deze informatie te verrijken met data die (gratis) buiten uw onderneming beschikbaar zijn, ontstaat nog meer inzicht. Een mooi voorbeeld is de koppeling van omzetgegevens uit de verkoopadministratie met Google Maps. Valt de omzet in Friesland tegen? Dan kunt u met enkele muisklikken zien bij welke vertegenwoordiger of bij welke klant de omzet achterblijft en daar actie op ondernemen.”

visser-visser.nl