BARNEVELD - JonkerFieret gaat samenwerken met Hans Stomphorst. De oud-bankier versterkt het accountantskantoor met zijn kennis en ervaring op het gebied van bancaire en alternatieve financieringsvormen.

,,De samenwerking tussen JonkerFieret en oud-bankier Hans Stomphorst brengt een aantal voordelen met zich mee”, vertelt directeur Ad Jonker. ,,Het zorgt voor een soepeler relatie met de banken. Daarnaast weten we sneller hoe en wanneer onze klanten moeten anticiperen op de toekomst. De samenwerking helpt ook bij het vlotter en beter verzorgen van kredieten voor onze klanten. Een belangrijke voorwaarde voor groei in veel bedrijven.”

Hans Stomphorst is geen onbekende in Barneveld. Jonker: ,,Hans heeft ruim 22 jaar ervaring bij de Rabobank en begon ooit bij de Barneveldse vestiging. Het actueel houden van kennis en netwerken is gegarandeerd, omdat Hans nog betrokken is bij andere bankgerelateerde bedrijven. Zijn netwerk en kennis van informele vormen van financiering versterken ook die van ons. Hij is een nog sterkere verbindende schakel tussen ons kantoor en de financiële instellingen daarbuiten. Hans weet exact hoe het spel aan de andere kant van de tafel werkt. Dat is prettig voor de klant, maar ook voor de banken zelf, die midden in een veranderende markt zitten.” De eerste geluiden vanuit de JonkerFieret-klantenkring zijn positief. ,,Klanten stellen de samenwerking op prijs. Banken zijn geen transparant instituut en Hans weet deze wereld een stukje begrijpelijker te maken.”

jonkerfieret.nl